Menu Sluiten

Nieuwe set Hidden Fates

The Pokémon Company heeft vandaag in een persbericht de volgende Pokémon TCG-uitbreidingsset aangekondigd. De set zal Pokémon TCG: Hidden Fates heten en zal de volgende set zijn na Pokémon TCG: Sun & Moon – Unified Minds (die op 2 augustus 2019 uitkomt). Pokémon TCG: Hidden Fates introduceert de eerste TAG TEAM Pokémon-GX bestaande uit een trio van Pokémon: Moltres & Zapdos & Articuno-GX. Daarnaast verschijnen enkele Shiny Pokémon-kaarten, waaronder Mewtwo-GX en Charizard-GX.

In totaal zal Pokémon TCG: Hidden Fates ruim 150 kaarten bevatten, inclusief: 1 TAG TEAM Pokémon-GX trio, 8 nieuwe reguliere Pokémon-GX-kaarten, 15 Trainer-kaarten en ruim 75 Shiny Pokémon.

De eerste boosterpacks van Hidden Fates zullen vanaf 23 augustus 2019 in de winkels liggen. Op dezelfde datum verschijnt een collectie met promokaart en speldje van Mew of Mewtwo en drie boosterpacks. Enkele andere collecties zullen later in het jaar verschijnen. Op 6 september 2019 verschijnen Charizard-GX, Gyarados-GX en Raichu-GX-blikken met promokaart en vier boosterpacks, en op 20 september 2019 verschijnt de Hidden Fates Elite Trainer-doos, die Moltres & Zapdos & Articuno-GX als promokaart zal bevatten, evenals tien boosterpacks en verschillende accessoires. Verder worden in het najaar nog een Poké Ball-collectie en Premium Powers-collectie uitgebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *